Vælg en side

Mange mennesker lever fint med en bil af ældre dato, som ofte skal på værksted og repareres eller have udskiftet enkelt dele. Men for familier, som bor afsondret, og som derfor har et stort transport behov i hverdagen, er denne situation langt fra ideel. Hører du til dem, som er afhængig af et stabilt køretøj i det daglige, vil du således ikke kunne byde hverken dig selv eller de øvrige medlemmer af din familie en gammel og udtjent bil. Hvis I for eksempel bor langt fra offentligt transport, og hver dag skal køre mange kilometer for at komme i skole og på arbejde, er en ny bil tæt på at være en nødvendighed for jer.

Hvordan skal jeg få råd til en fabriksny bil?

Det er klart, at det kan være lidt op ad bakke at skaffe finanserne til en helt ny bil. I Danmark er det meget dyrt at anskaffe sig en ny bil, idet fabriksnye biler pålægges særdeles høje skatter og afgifter. Alligevel triller der flere nye biler ud fra forhandlerne end nogen sinde før, hvilket i høj grad skyldes de fordelagtige finansierings muligheder, som er kommet på markedet inden for de seneste år.

Blandt disse finder du de smarte, hurtige bil lån, som kan optages på samme måde som et tilsvarende forbrugs lån. Med et bil lån får du dog fordelen af et væsentligt højere låne beløb til en noget lavere rente, idet din låneudbyder har sikkerhed i bilen. Med et bil lån kan du finansiere familiens drømmebil – og med den smarte låneberegner fra Ikano Bank kan du selv fastsætte størrelsen på – og hyppigheden af – dine afdrag, således at disse passer ind i familiens budget.

Find dit bil lån online

Du kan læse mere, og beregne størrelsen på dit nye bil lån, på ikanobank.dk