Brug for en dygtig advokat til en straffesag? – Kontakt forsvarsadvokat hos Hviid Advokater

Har du brug for en dygtig forsvarsadvokat i forbindelse med en straffesag, hvor du er mistænkt, sigtet eller varetægtsfængslet, så kan du eksempelvis hyre en dygtig og kompetent forsvarsadvokat fra Hviid Advokater, som har lokalafdelinger over hele landet i byer som København, Roskilde, Næstved, Odense, Kolding, Esbjerg, Aarhus, Viborg og Aalborg. Du får altid en beskikket forsvarer, men du kan frit vælge din egen forsvarer, hvis du ønsker det, og det koster ikke ekstra.

Ved din side under hele forløbet

Det kan anbefales at få fat på en dygtig og kompetent forsvarsadvokat hurtigst muligt, som kan være med dig fra starten til afhøring hos politiet, men det kan også være senere i forløbet, det er op til dig. En forsvarer fra Hviid Advokater er dit bedste forsvar i retten, og jo tidligere forsvarsadvokaten bliver sat på sagen, jo bedre kan vedkommende nå at forberede sig. Alle samtaler mellem dig og forsvarsadvokaten er fortrolige og underlagt tavshedspligt, så forsvareren må ikke fortælle det, som I taler om, videre til f.eks. politiet. Du kan i ro og mag stille spørgsmål til forsvarsadvokaten, som vil gøre sit bedste for at besvare dem, og forsvarsadvokaten er med til at sikre din retssikkerhed under hele forløbet. Du har mulighed for at forslå din forsvarer, at bestemte vidner skal indkaldes, eller du kan foreslå tekniske undersøgelser, som er relevante for sagen, og som kan bidrage til sagens opklaring. Forsvarsadvokaten kan bede politiet om at få udleveret materiale, som de har indsamlet i sagen. Hvis det kommer til en retssag, vil forsvarsadvokaten bygge det bedst mulige forsvar op, så du kan få den laveste straf som muligt.

Stor erfaring med alle typer af straffesager

Hos Hviid Advokater har de stor erfaring med alle typer straffesager, og deres advokater er yderst kompetente. Du kan derfor være helt tryg ved, at du får det allerbedste forsvar, uanset hvad din straffesag handler om. På Hviidadvokater.dk kan du læse mere om de typer af straffesager, som firmaets forsvarsadvokater har erfaring med som eksempelvis vold, tyveri, trusler, dokumentfalsk, bedrageri, blufærdighedskrænkelse, manddrab, mandatsvig, børneporno, ulovlig indtrængen, underslæb, voldtægt, skyldnersvig, vold mod person i offentlig tjeneste, seksuelt misbrug af børn og uagtsomt manddrab, og her kan du læse mere om, hvad strafferammen er under de forskellige punkter. Du kan også læse, at en af landets dygtigste forsvarsadvokater, Bo Hansen, er ansat hos Hviid Advokater, og han er bl.a. kendt for at have fået frifundet klienter, som var under alvorlig anklage for brandstiftelse i en flere brandsager. Udfylder du kontaktformularen på hjemmesiden, kan du få en gratis, uforpligtende samtale med en dygtig og kompetent forsvarsadvokat.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her