Brugte biler fra forhandlere – find dem online

Brugte biler fra forhandlere - find dem online

Står der ”ny bil” på familiens ønskeliste? Så er I sikkert allerede i gang med at nedfælde ønsker. Er familien vokset inden for de senere år, skal den nye bil sikkert være mere rummelig – måske med et stort bagage rum med plads til en barnevogn eller en klapvogn.

Det kan også være at familiens behov for transport i det daglige har ændret sig, så det ikke er en erstatning for den gamle bil men snarere en tilføjelse til vognparken der er aktuel. Og så er det måske nogle andre specifikationer som skal være opfyldt.

Hvilken bil skal jeg købe?

Uanset om I er på udkig efter en stor familiebil eller en lille og praktisk edderkop, som kan fungere som bil nummer to, skal I belave jer på at erlægge en ikke ubetydelig sum hvis I vælger at købe bilen fra ny.

Fabriksnye biler er i Danmark pålagt meget høje skatter og afgifter, hvilket sender nyprisen på himmelflugt. Da bilen samtidig taber hovedparten af sin nyværdi inden for de første fem år, kan det kun meget sjældent betale sig at købe en spritny bil med mindre man ligefrem er hovedrig.

Det er nemlig de færreste almindelige lønmodtagere, som er i stand til at betale en ny bil kontant. Derfor skal købet finansieres ved hjælp af et dyrt bil lån – og der er med sikkerhed mange andre spændende ting for familien at bruge penge på end årevis af afdrag.

Køb bilen brugt og få mere bil for pengene

I kan i stedet vælge at kigge i retning af brugtbil markedet, og her finde en brugt bil uden alt for mange år på bagen. En tre eller fem år gammel bil vil allerede have smidt det meste af sin nyværdi og stadig have masser af kilometer tilbage i sig.

Se brugte biler til salg fra autoriserede forhandlere på https://www.biltorvet.dk/