Disse fodproblemer kan en fodterapeut hjælpe dig med

advertorial

Har du problemer med fødderne, er det ikke sikkert, at du kan få hjælp hos lægen. Hård hud, ligtorne og nedgroede negle er jo ikke noget, som din læge kan behandle. Samtidig er det dog noget, der kan være virkelig generende for dig. Hvis det er meget slemt, kan det lige frem gøre ondt, når du går. Det er derfor vigtigt, at du får gjort noget ved det, så du kan gå ordentligt. 

Har du prøvet at få bugt med problemet, men uden held, kan du kontakte en fodklinik. Det samme er en god ide, hvis du har svært ved at nå dine egne fødder og udføre behandlingen. På en fodklinik, kan de netop tage hånd om alle de problemer, som du ikke kan få hjælp med hos en læge. 

Leder du efter en fodklinik i Fredericia, kan du for eksempel se nærmere på Pjedsted Fodklinik. Der har de stor erfaring med at behandle de forskellige former for problemer, der kan opstå med dine fødder. Du kan derfor være sikker på, at du får en effektiv og kompetent behandling, samtidig med at de selvfølgelig er smilende og imødekommende og på ingen måde stresser på samme måde som lægen. Læs mere på https://pjedstedfodklinik.dk/ 

image

Sådan kan du selv forebygge fodproblemer

Selvom du kan få hjælp til dine fodproblemer på en fodklinik, er det selvfølgelig stadig en god ide, at du sørger for at forebygge dine fodproblemer. Det kan du blandt andet gøre ved, at du skyller dine fødder hver dag i lunkent vand. Derefter skal du tørre dine fødder grundigt – også mellem tæerne. Har du brug for at få klippet negle på tæerne, kan du gøre det nu. 

Derefter kan du smøre dine fødder ind i en god creme og eventuelt give dig selv noget fodmassage. Lad fødderne tørre, inden du tager strømper på. Du bør skifte strømper hver dag og vælge nogle i et naturmateriale.