Vælg en side

Måske havde du egentlig forestillet dig, at dit gulv i København kunne nøjes med at få lavet en gulvafslibning, da du besluttede dig for, at nu trængte gulvet altså til at komme tilbage til fordums tid uden den mindste slid på sig og med en flot overflade igen.

Ja, formentlig havde du faktisk regnet med, at en lille letslibning kunne være rigeligt, men så kommer gulvafsliberen ud og siger noget helt andet.

Fagfolkene kan nemmere end almindelige mennesker bedømme, hvad et gulv egentlig trænger til, og måske har man så travlt i hverdagen, at man ikke kommer ned i gulvhøjde og undersøger alle sprækker, revner og andet slitage nærmere, men bare hovedkuls bestiller en gulvafslibning.

Det er også en af flere grunde til, at en gulvafsliber skal komme ud at kigge på dit gulv, før der bliver aftalt en fast pris – hvis du vel at mærke har fat i et ordentligt gulvafslibningsfirma.

For du kan netop komme til at beskrive få fejl på gulvet og sende et billede, der ikke helt dokumenterer, hvad der er galt med gulvet. Den slags skal de faglærte folk selv ned og mærke efter og bedømme.

Skulle du netop ende med at firma, du aftaler en pris med forudgående, kan du risikere, at opgaven bliver udført, til beløbet er sluppet op, og så skal du betale mere, for at de arbejder videre; eller at de kommer ud og kigger, og så bliver prisen vurderet højere, end du havde regnet med.

I sidstnævnte tilfælde kan man risikere, at man ikke har pengene til at betale, men man vil ikke tabe ansigt, så man takker “ja” til forslaget på stedet.

Sørg således for at få professionelle håndværkere ud at kigge på dit gulv, før de foretager den nødvendige gulvafslibning på dit gulv.

Der er netop ikke noget galt med at få foretaget en gulvafslibning, selvom du ikke havde regnet med det – det kan blive dit gulvs redning!