Få hjælp til at helbrede dig selv med tankefeltterapi

Det kan næsten lyde for godt til at være sandt, at du kan helbrede dig selv med dine tanker, men det er rent faktisk en mulighed. Det kan du nemlig gøre med det, der hedder tankefeltterapi. Det er en terapiform, hvor der er fokus på, at de traumer og dårlige erfaringer, som du har haft, bliver gemt i din krop. Det handler altså om at få dem ud af kroppen på dig og ikke om at få dem ud af hovedet på dig. Det er den bedste mulighed for, at du kan blive helt rask igen. 

Der er mange forskellige steder, hvor du kan lære om tankefeltterapi, men et rigtig godt sted at gøre det er hos tankefeltterapi.dk. De har mange års erfaringer med at uddanne folk til, hvordan de kan helbrede sig selv med tanketerapi. Du tager på et to dages kursus hos dem, hvor du lærer alle de relevante teknikker i forbindelse med terapiformen. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at tage hånd om dine problemer på egen hånd og på en helt anden måde end normalt. 

Mange, der prøver tankefeltterapi, har gået til psykolog i flere år. De ved derfor udemærket godt, hvad deres problemer er, de kan bare ikke få dem løst – heller ikke med psykologens hjælp. De har talt og talt med psykologen om problemerne, men de er ikke kommet videre. Hvis du har det sådan, kan det være på tide, at du prøver noget nyt. Det kan for eksempel være tankefeltterapi. Der er der fokus på nogle helt andre ting end samtalen, og det kan være lige præcis det, som gør, at du en gang for alle slipper af med dine problemer og kan leve dit liv fuldt og helt, som du altid har drømt om. Det er derfor ikke underligt, at der er rigtig mange, der er rigtig glade for tankefeltterapi.