Vælg en side

Står du med udsigten til at skulle stifte eget selskab foran dig? Så får du brug for professionel juridisk vejledning. Skal man oprette et selskab, er der nemlig visse processer, man skal igennem, og dokumenter, der skal udfyldes på den korrekte måde. Alt dette hjælper en erfaren erhvervsadvokat med, så du ved, at du er i trygge hænder.

Uanset, hvilken type selskab, du står med udsigten om at stifte, er der visse forberedelser, man bør gøre sig. Skal man stifte et såkaldt kapitalselskab, er det især vigtigt, at man er i stand til at stille med de nødvendige midler. For et aktieselskab er beløbet 500.000 i startkapital, imens det for et anpartsselskab er mindre, nemlig et mere overskuelige beløb på 50.000. Når et anpartsselskab stiftes, kan man være flere om at tilvejebringe de 50.000. Derudover er det vigtigt at vide, at man ikke behøver hæfte sig med en lige stor andel af de 50.000 kroner. Når anpartsselskabet stiftes, bliver det noteret i en såkaldt ejerbog, hvem, der ejer hvilke andele af selskabet. Det hele foregår i en bestemt rækkefølge, og nedskrives efter specifikke retningslinger. Det er derfor altid rart at vide, at man samarbejder med en kompetent advokat, som har været igennem processen mange gange før, og som er effektiv i sit arbejde. 

Netop dette kan Hviid Advokater tilbyde dig. Hviid Advokater er et advokatteam, som arbejder over hele landet, med afdelinger i en lang række både større og mindre byer. Hviid Advokater kan derfor hjælpe dig uanset, hvor i landet du befinder dig. Derudover strukturerer Hviids team arbejdet sådan, at hver enkelt advokat er højt specialiseret inden for et par felter. Som kunde hos Hviid vil du derfor kunne blive sat i forbindelse med en advokat, som har gennemgået sager som din utallige gange, og som har kendskab til alt inden for emnet. Hviids udvalgte advokat vil dykke dybt ned i din sag, og gøre det til sit fokus at kende til alle detaljer, så du som klient kan være sikker på, at intet bliver overset. Det faglige niveau er derfor højt, og du kan forvente en professionel tilgang fra Hviids ansatte. Derudover kan du forvente en ærlig og konkret tilgang til prisen på arbejdet. Hviid sigter efter at gøre det klart fra start, hvad arbejdet kommer til at koste dig, og hvor lang tid det vil tage, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Vælg derfor Hviid Advokater, hvis du ønsker en ærlig og kompetent samarbejdspartner til oprettelse af selskab