Vælg en side

Går dine drømme i retning af en ny bil? Savner du en bil, som ikke konstant skal repareres eller have udskiftet reservedele, fordi den efterhånden har mange år og kilometer på bagen? Og er du lidt bekymret for din og for din families sikkerhed, når I sætter jer ind i den gamle bil for at køre til arbejde, i skole, til institutioner eller bare på udflugt? Så bør du overveje dine finansierings muligheder. Det er nemlig de færreste beskåret at være i stand til at betale en ny bil kontant.

Hvordan finansierer jeg bedst køb af bil?

I Danmark er nye biler generelt dyre i anskaffelse. Dette skyldes ikke mindst de høje gebyrer på biler, som pumper priserne i vejret til et niveau, som gør det urealistisk at betale en ny bil uden at optage et lån. Til gengæld er en ny bil betydeligt billigere i grønne afgifter end en brugt, gammel bil. Og en bil af nyere dato repræsenterer en betydeligt bedre brændstof økonomi end en bil med mange år i bagagen, hvilket betyder, at nye biler er bedre for miljøet, og samtidig sparer dig for en del penge over tid.

Derfor skal indkøbet af den nye bil stadig finansieres – og til det formål udbyder mange banker og penge institutter særlige billån. Hos Ikano Bank kan du få et billån til en særdeles attraktiv rente, så du kan få råd til den bil, du drømmer om, uden at blive ruineret.

Den smarte låneberegner på Ikano Banks hjemmeside viser dig præcis hvor høje de udgifter, du kan forvente i forbindelse med optagelse af dit billån, vil blive. Du behøver ikke at være nervøs for grimme overraskelser i form af skjulte gebyrer eller pludseligt stigende renter. Og du bestemmer selv over hvor lang en periode dit lån skal tilbagebetales.

Læs mere om Ikano billån på ikanobank.dk