Find den perfekte opskrift på ingefærshot

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ingefær er de senere år blevet super populært i forbindelse med madlavning. Og så er det blevet en stor trend at drikke ingefærshots og få tilskud til din kost på denne måde. Men et ingefærshot er mange ting, og kan laves på mange måder. Det gælder faktisk om at finde den opskrift på ingefærshot, der passer til din smag. Og dette gør du via bloggen på ingefærshots.dk.

Faktisk kan du via ingefærshots.dk blandt andet finde 10 super lækre opskrifter til at lave en super lækker shot. Når du gennemgår de 10 opskrifter går det op for dig at mulighederne er mange. Du kan blandt andet finde opskriften på en ingefærshot med citron og honning. En god blanding af sødt og skarpt. Du kan finde en opskrift med citron og appelsin og en med æble. Begge rigtig friske muligheder. Lidt anderledes er opskriften med gulerod og den med rødbeder. Specielt sidstnævnte får i sagens natur en anderledes og meget markant farve. Endnu mere anderledes er opskriften med ingefærshot med gurkemeje, hvor der også er peberkorn i. En shot med en super skarp smag. Endnu mere skarp er en ingefærshot med timian og chili. Med denne får du en stærk og spids smag, der dog er lidt afrundet af, at der er tilsat kamillethe. Skal det være den helt stærke løsning, så finder du på ingefærshots.dk også en opskrift, hvortil du skal bruge en hel chili samt citroner. Denne shot renser ud i systemet. En nuanceret mulighed er en opskrift med rosmarin og gurkemeje. Her er smagen avanceret og man kan faktisk finde flere nuancer i smagbilledet, når man bruger denne opskrift.

Den sidste af de 10 opskrifter på ingefærshots på bloggen er den med ingefærshot med lakrids. Denne er allerede blevet meget populær i takt med at lakridssmagen har vundet ind mange steder.

Men generelt kan du via ingefærshots.dk blive inspireret til at lave mad med ingefær, men også finde masser af super spændende juiceopskrifter.