Vælg en side

Går du og overvejer at bygge om, renovere eller bygge helt nyt hus eller sommerhus? Der er rigtig mange muligheder, hvorfor det kan være svært at beslutte sig ud fra en masse tanker og ideer. Nu har du muligheden for at komme et skridt tættere på din store drøm og se, hvordan et færdigt resultat kan komme til at se ud. Det kan også være at du blot udvælger enkelte dele til dit eget projekt. Ved at besøge Huset Middelfart, kan du finde et stort udvalg af forskellige fritidshuse, der er bygget til at inspirere andre med de nyeste og smarteste løsninger, der er kommet på markedet. 

Du kan finde mange gode indretningstips, hvordan du kan bygge din stue om eller hvad du kan gøre af tiltag, for at få en have til at se ud på mange forskellige måder. Der er både noget for dig som går op i hus og have, men også for dig som ønsker et let og nemt vedligeholdelse af haven. 

Derfor skal du besøge Huset Middelfart

Hvis du går og drømmer om at bygge nyt eller renovere din bolig, kan du med stor fordel besøge Huset Middelfart. Her kan du blandt andet finde professionel fagfolk, der tilbyder gratis byggerådgivning. Der er plads til at du kan dele dine ideer og få sparring på, hvordan det hele kan realiseres. Det kan for mange være en gylden mulighed for at få hjælp til om det kan lade sig gøre eller ej, for det budget man nu har gået og forestillet sig at det ville koste. 

Der er fri kaffe og gratis parkering, så du kan tage dig god tid til at gå rundt og blive inspireret eller få en dybdegående dialog med en af byggerådgiverne. 

Kom og se en byggeudstilling, der viser dine muligheder for at realisere dine drømme for din bolig