Find lærerrygsæk i høj kvalitet online

30 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er du lærer eller underviser, og skal du hver dag slæbe mængder af bøger og noter mellem dit hjem og din arbejdsplads? Så har du brug for en god taske. Til dette formål er en rygsæk praktisk – især hvis den er ergonomisk designet, så du ikke får skader på din ryg af at bære rundt på den tunge byrde.

Hvorfor skal jeg købe min nye rygsæk hos Lærershop.dk?

Lærershop.dk er leverandør af lækre rygsække i høj kvalitet. Hos Lærershop.dk finder du udelukkende rummelige, holdbare og slidstærke rygsække fra kendte brands så som Crumpler og TimeTex – producenter som borger for de høje standarder når det handler om materialernes såvel som designets kvalitet. Du er, med andre ord, sikret et kvalitets produkt når du køber din nye rygsæk hos Lærershop.dk.

Hvem er Viniko ApS?

Viniko ApS er virksomheden bag Lærershop.dk – en online platform målrettet lærere, pædagoger, instruktører og undervisere inden for uddannelses sektoren og undervisnings branchen.

Står du for at skulle udruste skolens lokaler kan du således finde alt hvad du skal bruge til dette formål hos Lærershop.dk, lige fra kuglerammer, regnestokke, tal tavler og terninger til musik instrumenter særligt velegnet til klasseundervisning. Du kan også finde alle former for kontor artikler, kridt og kridt holdere, skoletasker i høj kvalitet, hobby udstyr, skrive redskaber og materialer til særlig lærings hjælp og special undervisning.

Viniko ApS og Lærershop.dk samarbejder med den tyske producent af lærings materialer TimeTex, som har butikker i såvel Tyskland som Østrig og Holland og en kunde portefølje på omtrent en halv million lærere og pædagoger fordelt over hele Europa. Lærershop.dk er i kraftig vækst mod sit mål som TimeTex’ eksklusive leverandør og samarbejdspartner i de nordiske lande. Og derfor vil du, når du handler hos Lærershop.dk, opleve en enestående service såvel som hurtig leverance af de bestilte produkter.

Find din nye rygsæk på laerershoppen.dk

Flere Nyheder