Vælg en side

Der er ret stor forskel på prisen på logo design afhængigt af hvilket bureau, du opsøger. Mange mindre virksomheder begår den store fejl at lade et alt for stort og fint bureau tage sig af deres logo design, selv om de sagtens kunne klare sig med mindre.

De større bureauer lever ofte højt på kundernes villighed til at betale store summer for at få deres logo design udført af et dyrt og fornemt bureau. Men sandheden er, at det ofte slet ikke er nødvendigt at betale så meget for solidt og anvendeligt logo design. Det er bare et spørgsmål om at opsøge det rette bureau.

Hvem kan hjælpe mig med billigt logo design i høj kvalitet?

Hos Logoshop kan du få designet dit logo til kundevenlige priser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Filosofien hos Logoshop er, at alle skal kunne have råd til et flot og funktionelt logo design – og derfor kan du erhverve dig et sådant hos Logoshop uden at det kommer til at koste dig en bondegård.

Derfor har Logoshop specialiseret sig i logo design til især mindre virksomheder, som har brug for en sammenhængende grafisk og visuel identitet, men ikke ønsker at betale de store summer herfor. Og så er de dygtige grafikere hos Logoshop selvfølgelig 100% lydhøre over for dine egne ønsker til logo design.

Logoshop er en del af Dam Studio ApS, som beskæftiger sig med alle digitale dele af marketing – for eksempel måling af besøgstal på hjemmesider, tilrettelæggelse af kampagner, og faktisk også design af hjemmesider. Så ud over billigt logo design i solid standard kan Logoshop altså også hjælpe dig med kontakt til en dygtig hjemmeside designer, som efter samme princip fremstiller billige hjemmesider til små og mellemstore virksomheder.

Du kan læse mere, og kontakte Logoshop for et godt tilbud på logo design, på Logoshop.dk