NADA akupunktur mod stress

Mange mennesker lider i det daglige af stress og kan ikke falde til ro på noget tidspunkt. Stress er en særdeles farlig tilstand, som bør tages meget alvorligt.

Er man først blevet ramt af kronisk stress, kan det godt være svært at komme ud på den anden side. Kroppen sidder fast i højeste gear, og der er en feedback mekanisme mellem krop og sind som kan holde et menneske fanget i stress gennem meget lang tid.

Derfor er det vigtigt at du, såfremt du er ramt af stress, søger professionel hjælp så hurtigt som muligt. Du kan for eksempel kontakte en psykoterapeut som har speciale inden for behandling af stress.

Samtidig kan du med stor fordel supplere din terapi med en alternativ behandling som kan hjælpe dig med at lindre de fysiske stress symptomer. Her kan du vælge imellem eksempelvis zoneterapi, massage, kropsterapi eller den helt oplagte NADA behandling med øreakupunktur.

Slip stress symptomerne med NADA behandling

Du vil have stor glæde af en NADA behandling hvis du kæmper med stress, angst eller overspænding. Der er nemlig utroligt gode indikationer for en NADA øreakupunktur behandling hvis du oplever de symptomer som følger med. NADA øreakupunktur lindrer disse symptomer og giver dermed dit nerve system en velfortjent pause.

Dette betyder at du kan få en chance for at komme ned på jorden igen g samtidig give kroppen en mulighed for at nulstille sig. Sammen med eksempelvis samtale terapi vil et alternativt behandlings forløb indeholdende NADA øreakupunktur kunne hjælpe dig godt på vej til at blive stressfri på ny.

Hvor kan jeg gå i NADA behandling i Slagelse?

Er du bosiddende i Slagelse eller nærmeste omegn kan du vælge at kontakte Akupunktur & Massage Klinikken hvis du ønsker at blive behandlet af en professionel NADA akupunktør. Du kan læse mere om Akupunktur & Massage Klinikken på am-klinikken.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *