Oplev disse fordele ved et inkassobureau

Det kan være til stor frustration, når en eller flere fakturaer ikke bliver betalt til tiden. Det kan nemlig betyde, at man som virksomhed ikke får betaling for opgaver til tiden. Og det kan naturligvis have noget at sige for lønninger til medarbejdere, husleje og mange andre faste udgifter, der skal betales. 

Manglende betalinger kan dog også være meget tidskrævende at håndtere – og det er ikke altid, at pengene kommer ind, selvom et arbejde er udført og der er gjort opmærksom på en manglende betaling. Heldigvis er der andre muligheder, du kan ty til, så du kan få dine penge indkrævet. Det kigger vi mere på herunder.

Derfor skal du hyre et inkassobureau 

Det kan være godt givet ud, at du hyrer et inkassobureau, når du har ubetalte fakturaer, som du har svært ved at få ind igen. I dette tilfælde kan inkassobureauet tage over på opgaven, hvor der køres en klar rykkerprocedure, der skal sikre, at du får dine penge igen. Med de gebyrer der i sidste ende vil lægges til den oprindelige aftale, kan det kun svare sig for din kunde, at der betales hurtigst muligt. 

En anden fordel ved at hyre et inkassobureau er, at du ikke skal stå for denne dialog med kunden. I stedet kan du have fokus på den gode kunderelation. Derudover kan du også få frigivet tid til mange andre opgaver, som du sikkert også skal have lavet.

Hvad koster det at bruge et inkassobureau? 

Til din fordel så er der forskellige prismodeller, du kan vælge imellem, når du kontakter et inkassobureau. Du kan derfor også selv undersøge markedet for at finde det setup, der giver mest mening for dig. Måske er det, at du betaler et beløb pr. sag, der håndteres, eller at du kan betale et beløb pr. måned. Valget kan være helt op til dig: https://collectia.dk/inkassobureau/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *