Professionel rekruttering af freelance konsulenter

11 november 2020
Astrid Pedersen

Som dygtig og kompetent IT fagperson nærer du muligvis et ønske om at springe ud som selvstændig. Der er stor frihed forbundet med det at arbejde som freelancer eller som konsulent – især hvis éns særlige fagområde og ekspertise er blandt de mere eftertragtede af slagsen. Så er det nemlig sjældent et problem at finde en konsulentstilling.

Ofte kan det dog være op ad bakke at finde det helt rette match hvad angår såvel arbejdsgiverens ønsker til kompetencer, og din ambitioner hvad angår opgavernes faglige niveau. Derfor er det ikke altid anbefalelsesværdigt at skaffe sig opgaver på egen hånd. Og så kan du få brug for et rekrutterings bureau som kender markedet, og som kan hjælpe dig med at havne på den helt rigtige hylde.

Hvilket rekrutterings bureau skal jeg vælge?

Når du som freelance IT konsulent vælger at lade dig tilknytte et rekrutterings bureau er det smart at vælge eet som har kendskab til dit fagområde. Dit rekrutterings bureau skal således ikke være af typen som spænder alt for bredt, men i stedet være præget af niche tankegang og en professionel approach.

Lige som det ikke fører til noget at vælge en arbejdsplads hvor dine kompetencer ikke bliver anerkendt, vil du hos et rekrutterings bureau som ikke ved hvad du laver ikke føle dig hverken set eller værdsat. Derfor gælder det om at være kræsen når du vælger rekrutterings bureau. Og er du SAP eller IT konsulent kan du med stor fordel vælge Accuro.

Hvad kan Accuro gøre for mig?

Hos rekrutterings bureauet Accuro vil du få den bedste sparring og vejledning når det handler om at finde den perfekte arbejdsplads. Accuro vil gøre alt for at lære dig og dine kompetencer at kende, med henblik på at skabe det stærkeste match mellem dig og en arbejdsgiver. Læs mere på accuro.dk

Flere Nyheder