Vælg en side

Er du i markedet efter smykker til forkælelse af en ganske særlig kvinde i dit liv? Så kan du med fordel vælge et smukt og personligt smykke. Og her går du sjældent galt i byen med smykker fra Georg Jensen.

Hvem er Georg Jensen?

Georg Arthur Jensen var en dansk sølvsmed, som i 1904 åbnede sin egen lille butik i Bredgade i det centrale København. Dette skulle blive begyndelsen på smykke imperiet Georg Jensen A/S. Georg Jensen smykker repræsenterer det fineste og mest raffinerede indenfor dansk smykke design. Firmaet er især kendt for sine klassiske Marguerit smykker, som har prydet stilbevidste kvinder igennem årtier. Alle kender de smukke og stilfulde Marguerit smykker, som med deres slanke kronblade og et solgult centrum nærmest er Georg Jensens varemærke.

Andre Georg Jensen smykker har igennem årene været lanceret, med hvert deres forskellige kendetegn. Se for eksempel de utroligt eksklusive smykker i Georg Jensens Fusion serie. Det helt unikke ved Fusion ringene er at de kan kombineres på kryds og tværs, idet ringenes udformning gør det muligt at sætte dem sammen. De matchende vedhæng til halskæder i Fusion serien har ligeledes et udtryk af tre sammensmeltede dele.

Du kan også tjekke de særdeles raffinerede smykker i Moonlight Grape serien fra Georg Jensen. De elegante smykker vækker mindelser om druer i klaser, og er især populære hos kvinder med en smag for det lidt vovede og anderledes.

Alle Georg Jensen guldsmykker er, uanset serie og type, fremstillet i 18 karat guld. Du kan dog også finde sølvsmykker hos Georg Jensen, som ligeledes er produceret ved anvendelse af prima materialer, lige som der kun anvendes ædelsten og diamanter af høj kvalitet ved fremstilling af de stilrene og tidløse smykker fra Georg Jensen.

Du kan købe Georg Jensen smykker online hos Carat Diamanter – se hele udvalget på https://caratdiamanter.dk/maerker/georg-jensen-smykker