Spar penge og lev grønnere med en varmepumpe på abonnement

Skal du være en aktiv del af den fælles grønne omstilling i Danmark? Så kan du med stor fordel starte i boligen. Det er nemlig her du virkelig kan flytte nålen når det handler om de besparelser som kan reducere dit CO2 aftryk.

Du kan for eksempel overveje at skifte det gamle udtjente fyr ud med en driftsikker og energi effektiv luft til vand varmepumpe. Måske synes du at en ny luft til vand varmepumpe, på trods af de store forventede besparelser, er lige lovlig dyr i anskaffelse. Og så kan du med fordel i stedet vælge at lease din varmepumpe på abonnements basis.

Hvorledes fungerer konceptet varmepumpe på abonnement?

Når du vælger at lease din luft til vand varmepumpe på en favorabel abonnements baseret ordning gennem Nærvarme Danmark A/S får du mange fordele med i købet. Du slipper blandt andet for den store engangs udskrivning som er forbundet med anskaffelse af en luft til vand varmepumpe på traditionel vis.

Skal du selv ud og købe en varmepumpe vil du skulle erlægge et ikke ubetydeligt beløb. Vælger du i stedet at erhverve dig en luft til vand varmepumpe på abonnement kan du slippe med en noget lavere engangs udgift. Samtidig slipper du for bøvlet med installation, drift og servicering af din luft til vand varmepumpe. Alt dette klarer Nærvarme Danmark A/S formedelst et lavt månedligt beløb.

Du kan således med en luft til vand varmepumpe på abonnement sove trygt om natten i tryg forvisning om at din luft til vand varmepumpe er i de mest sikre og professionelle hænder uanset hvad der sker. Og så slipper du forgrimme overraskelser i form af uforudsete udgifter forbundet med din luft til vand varmepumpe.

Du kan altid kontakte Nærvarme Danmark A/S for et tilbud på varmepumpe på abonnement via Nærvarme Danmark A/S’ hjemmeside på https://naervarme.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *