Tag dig en Gin Mare efter en lang arbejdsdag

18 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Du siger til dine kollegaer, at når du kommer hjem, så skal du gave dig et rigtig godt glas gin – og måske to – og hvis de ved, hvad der rører sig i gin-verden for tiden, så burde de også vide, at du selvfølgelig taler om Gin Mare.

Det er den slags gin, hvor der virkelig er kærtegnet for alle smagsnuancerne, hvor der ikke er en eneste dråbe, der kommer til at være tilfældig, og der er smag i hver eneste nip eller mundfuld, som man får ned.

Dette er langt fra den slags, som man pjaster til læskedrikke for at kunne drikke, og selvom man da kan lave en god gin og tonic-drik med denne gin, så foretrækker du at drikke den rent.

Så når du kommer hjem, har flasken i god tid fået den rette temperatur, når du tager den frem sammen med det tilhørende glas, som du glæder dig til at nyde ginnen fra.

Nyd alt ved den her Gin Mare

Om sommeren er dit tilholdssted i denne sammenhæng ude i haven eller på terrassen, hvor du bare flader ud og nyder alle de sanseindtryk, som haven giver dig, der bare bliver forstærket af den gode gin, som du nyder ved siden af.

Om vinteren trækker du ind i udestuen, hvor du så kigger ud på et skiftende vejr, om det stormer, sner eller bare øsregner – mens du nyder den her gin.

Den passer sig virkelig til alle årstider og sammenhænge, så der er en god grund til, at dette er din yndlings-gin, som folk også kommer med til dig som gave i tide og utide.

Du kan ikke forestille dig at komme til at nyde en anden gin lige så meget, som du nyder den her, men det er da også forståeligt, for det er jo umuligt at ændre det perfekte.

Flere Nyheder