Tag på eventyr i Peru med Jesper Hannibal

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som turist i Peru er der både oplevelser for naturelskeren, den kulturelt og historisk interesserede, samt livsnyderen. Landet med de grønne bjerge og den farverige lokalbefolkning byder på en verden af oplevelser, lige fra uforglemmelige vandreture i storslået, sydamerikansk natur, og til fordybelse i lokale skygge og udvidelse af sine personlige horisonter. Jesper Hannibal arrangerer rejser til dig, der er nysgerrig efter at opleve Peru helt tæt på.

Oplev inkaernes forladte by Machu Picchu

Det første mange tænker på, når snakken falder på Peru, er den forladte inka-by Machu Picchu – og det er ikke uden grund. Machu Picchu er i dag en af de bedst bevarede inka-ruiner, og du vil som turist i byen få en unik mulighed for at studere den gamle kultur, og deres storslåede sans for arkitektur, helt tæt på. Tag på vandretur i 2430 meters højde med din partner, din familie eller en gruppe ligesindede, på en arrangeret rejse fra Jesper Hannibal.

Oplev regnskoven i Manu National Park

Drømmer du om at opleve dyre- og plantelivet i en sydamerikansk regnskov, kan du i Peru tage på udflugt i Manu National Park. Nationalparken ligger 200 km nord for Cusco’s højland, og du vil her kunne få en af de smukkeste oplevelser i Amazonas. Her kan du støde på dyrearter som tapirer, jaguarer, anakondaer og en lang række eksotiske sommerfugle, fugle, padder mm.

Oplev Peru’s næststørste by Arequipa

Arequipa er Peru’s næststørste by, og er på UNESCO’s liste over beskyttede byer. Byen kaldes også ‘Den Hvide By’, pga. de lyse vulkansten, som store dele af byen er blevet bygget med. I Arequipa vil du både opleve smuk natur og spændende kulturelle seværdigheder. Besøg f.eks. det berømte Santa Catalina-kloster, hvor der indtil 1970 levede dominikanske nonner uden kontakt til omverdenen.

Er du nysgerrig efter, hvilke rejseoplevelser du kan få som turist i peru, kan du finde mere information på Jesper Hannibal’s hjemmeside.